مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

«رشتی ها» کرونا را جدی نگرفته اند!

نماینده وزیر بهداشت در گیلان با بیان اینکه گردش ویروس مرموز کرونا با ماندن در خانه قطع می‌شود، گفت: شاهد رفت و آمد عادی مردم در شهر رشت هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر مهدی شادنوش نماینده وزیر بهداشت در گیلان در گفتگو با صداوسیمای مرکز گیلان، ضمن ابراز نگرانی از حضور مردم در خیابان‌ها و معابر با وجود شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: علیرغم اینکه از مردم خواهش کردیم در خانه‌های خود بمانند و از محل‌های سکونت خود خارج نشوند، شاهد رفت و آمد عادی مردم در شهر رشت هستیم.

 

وی با بیان اینکه مردم کرونا را جدی نگرفته اند، تصریح کرد: اگر مردم می‌خواهند گردش این ویروس مرموز در جامعه قطع شود، باید در خانه بمانند و این تنها راه است.

 

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گیلان با اشاره به شرایط ویژه استان، تصریح کرد: فقط کسانی باید در خیابان‌ها و مکان‌های عمومی دیده شوند که حضور آنان اضطراری است. این روز‌ها به شدت نیازمند کادر پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری و سایر نیرو‌های خدماتی هستیم.

 

شادنوش با بیان اینکه خروج افراد عادی از منزل مسیر مبارزه با کرونا را طولانی‌تر و کار را پیچیده‌تر می‌کند، گفت: ماندن در خانه باید به فرهنگ تبدیل کرد و اگر دلسوز مردم و استان و کشور خود هستید از خانه خارج نشوید.

 

وی از تعیین شش داروخانه در رشت برای توزیع ماسک و لوازم بهداشتی حفاظت شخصی خبر داد و خاطرنشان کرد: عدم اعلام عمومی آدرس این داروخانه‌ها به واسطه جلوگیری از تجمع مردم و ناتوانی در مدیریت توزیع است.

 

نماینده وزیر بهداشت در گیلان همچنین از مجهز شدن دانشگاه علوم پزشکی گیلان به کیت‌های تشخیص کرونا خبر داد و اضافه کرد: این کیت‌ها برای مراجعه افراد جهت انجام آزمایش کرونا نیست، بلکه افرادی که توسط تیم پزشکی استان بستری شده و نیاز به تشخیص کرونا دارند، آزمایش می‌شوند.

 

شادنوش از عدم ارسال نمونه‌های مورد نظر به تهران خبر داد و یادآور شد: آزمایش کرونا نیازمند ۷۲ ساعت است و نتیجه براساس زمان بندی لازم اعلام می‌شود.
منبع:  ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر